وبگاه "البرزبان" نوشت:
گر چه چهارده معصوم علیهم السلام همگی در حکم نور واحد بوده و هدایتگران جامعه ی بشری هستند ، لیکن در بین ائمه هدی (ع) امام حسین (ع) به جهت مبارزه علنی و باشمشیر با ظلم و ستم و خلق حماسه ی ماندگار عاشورا به ویژگی مبارزه مشهورتر بوده و همواره در طول تاریخ بعنوان الگویی برای جریانهای ضد استعماری نه در شیعه و دنیای اسلام بلکه درهمه جهان مطرح می باشند.
مقابله با جریان حسین (ع) ، در داخل خود مقابله با جریان مبارزه با استعمار و استکبار را داشته و این به معنای تلاش در ترویج کدخداپذیری و قبول کردن سروری غرب ظالم می باشد.
در دولت اصلاحات حرکتی از این منظر آغاز شد ، تا بتواند خواستگاه جریان منحرف اصلاحات برای برقراری ارتباط دوستانه و بلکه ذلیلانه با آمریکا و غرب را توجیه کند، از آنجا مقابله و توهین به امام حسین (ع) در فرهنگ ایرانیان هرگز پذیرفتنی نیست ، لذا این تقابل از توهین به امام حسین (ع) به کم ارزش یا غیر مقدس کردن مبارزه ی ایشان تغییر وضعیت داد. در نشریات مرتبط با دوم خرداد نوشتند " خشونت عاشورا پاسخی بود به خشونت بدر" به این معنا که چون پدر حسین (ع) در بدر پدران یزیدیان را کشته است بنابراین امروز یزیدیان حق دارند پسر آن پدر را در جنگی خونین به شهادت برسانند و فجایع مصیبت بار روز عاشورا را ایجاد نمایند. جریان ضد امام حسینی به همین جا ختم نشد و ضمن توهینهایی به امام زمان (عج) در همان دوران ، اذناب و دنباله های اصلاحات در فتنه 88 بغض خود با آن امام همام را علنی کردند و در روز عاشورا با حمله به عزاداران حسینی کینه و دشمنی خود را با فرهنگی که شهادت را بر ذلت در برابر ظلم وستم ترجیح میدهد نشان دادند.
اکنون در دورانی که گویا مذاکره و هماهنگ شدن با آمریکا به حیات اجتماعی گروهی گره خورده و همه تلاش خود را برای این اتفاق بکار بسته و بیرحمانه هر جریان مخالفی را حذف میکند و با نام کسانی که 24 خرداد را باور ندارندحق مسئولیت ( شما بخوانید حیات ) ندارند، یقینا حسین (ع) که در برابر ظلم تا پایان جان ایستاد و هیچ تحریمی از تحریم نیرو تا آب نتوانست او را از پای دربیاورد مطلوب و مناسب زمان از منظر این افراد نیست . اینجاست که برای توهین و تقابل با فکر حسینی اقدامات آغاز میشود ، البته در مرحله ی فعلی ، در حال بازخورد گیری اجتماعی هستند تا چنانچه شرایط بر وفق مرادشان شود حمله ی جدی خود را آغاز نمایند.
در جدیدترین اقدام ، نماینده نشریه اعتماد در قالب یک خبرنگار در مصاحبه ای با ابراهیم اصغرزاده ، امام حسین (ع) را اسطوره ای رنگ باخته و کم اهمیت در نظرجوانان قلمداد کرده است.
پاسخ به این نظر و سخن سخیف اساساً کاری اشتباه میباشد ، چرا که از سویی عشق به امام حسین (ع) و اهمیت حماسه عاشورا در نظر جوانان و مردم ایران را در ایام محرم هر سال به چشم میتوان مشاهده کرد، و لابد از نعمت چشم بی بهره است کسی که نبیند افراد با همه ذائقه ها و حتی نظرات متقاوت درباره انقلاب اسلامی در موضوع حسین (ع )چقدر با محبت و عشق حاضر شده و در ابراز محبت به ساحت مقدس آن امام عظیم الشان سر از پا نمیشناسند. اما دقت در این موضوع که حمله به حسین (ع) به نوعی حمله به فرمایشی از مقام معظم رهبری است که فرمودند اگر اتفاقی در ایران واقع شود ، صلح امام حسن (ع) نخواهد بود بلکه عاشورای حسین (ع) خواهد بود. در عمق کلام مقام معظم رهبری این نکته وجود دارد که ایران اسلامی و انقلاب بزرگ آن سالهاست از سطح کوتاه آمدن وترسیدن از ژست قلدرمآبانه ی آمریکائیها عبور کرده و برای او مبارزه با استکبار اقدامی است که مفهوم آن اقتدا به حسین (ع) می باشد .
بنظر میرسد ، جریان تقابل با امام حسین(ع)برای توجیه مذاکرات ولو با هر نتیجه ادامه خواهد یافت . لازم است نهادهای دینی مانند حوزه های علمیه و نهادهای قضایی مانند قوه قضائیه نظارت خود را بر این جریان افزایش داده و در صورت لزوم روشنگری و برخورد نمایند.