«قول سدید» را عمل باید کرد
آقا نوشت
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۰
Share/Save/Bookmark
 
«قول سدید» را عمل باید کرد

وبگاه "رهروان ولایت" نوشت:

در این 25 سالی که از رحلت مقتدای مستضعفان و امام عارفان، خمینی کبیر(قدس‌سره‌الشریف) می‌گذرد دوست و دشمن اعتراف کرده‌اند که جانشین لایق و شایسته‌ی آن بزرگ‌مرد، دقیقاً پا جای پای حضرت روح‌الله گذاشته‌ و در همان مسیر حرکت کرده‌اند. «خامنه‌ای خمینی دیگر است» فقط یک شعار نیست که بر قلوب مردم مومن ما نقش بسته بلکه حقیقتی است که بروز و ظهورش را در رفتار و گفتار حضرت امام خامنه‌ای(حفظه‌الله) به‌راحتی می‌توان دید و درک کرد. گذر از حوادث دهشتناک و بحران‌های جان‌کاهی که هر کدامشان برای نابودی یک نظام کافی بود، توفیق بزرگی است که خداوند متعال به نایب حجت خود مرحمت فرموده که حتی دشمنان را وادار به کرنش و تحسین نموده است. همین تجربه‌ی گرانبها و طولانی‌مدت کافی است تا لزوم استفاده از رهنمودها و هدایت‌های ایشان برای حرکت در مسیر صحیح، امری بدیهی و ضروری باشد برای همه‌ی افراد داخل مجموعه‌ی نظام.

در این میان، توجه به برخی سخنان رییس‌جمهور محترم، نشان می‌دهد که خوشبختانه وی نیز به ضرورت این مطلب واقف است و آن را امری لازم می‌داند. آقای روحانی در یکی از اظهارات خود قول و کلام رهبر انقلاب را «قول سدید» نامید و در توضیح آن گفت: « قول سدید تنها قول صدق نیست بلکه بالاتر از آن است.»[1] شنیدن چنین مطلبی از شخص اول اجرایی کشور، بسیار دلگرم‌کننده و مسرت‌بخش است اما باید دید که در عمل، تا چه اندازه به رهنمودهای رهبر انقلاب، اهمیت داده شده است.

باید به‌خاطر سپرد که رهبر معظم انقلاب تا چه اندازه نسبت به فتنه و فتنه‌گران سال 88 حساس هستند و صریحاً از آن به‌عنوان «خط قرمز» یاد کرده‌اند؛[2] بنابراین اصلاً قابل دفاع نیست که در انتصاب افراد به مناصب مهم دولتی، نقش آنان در فتنه88 نادیده گرفته شود. اینکه معاون پارلمانی رییس‌جمهور کسی باشد که در فتنه‌ی 88 و در کف خیابان به تحریک دیگران می‌پرداخت در حقیقت، عبور از همان خط قرمز یاد شده است.[3] اینکه برای یک وزارت‌خانه، اصرار بر بکارگیری فتنه‌گران داشته باشیم و هیچ سدی جز سد «عدم رأی اعتماد مجلس» جلودار ما نباشد قابل قبول نیست و با ادعای «قول سدید» دانستن فرمایشات رهبری، سازگاری ندارد.[4] همچنین آقای رییس‌جمهور حتما باید به معاون دیگر خود درخصوص حضور در جلسه‌ی فتنه‌گران و تعامل صمیمانه با آنها تذکر جدی بدهد.[5]

نگاه نادرست به جایگاه دشمن و تلاش فراوان برای تعامل منصفانه بازی برد-برد با دشمن بی‌انصاف و بی‌رحم، از نکاتی است که در مدت سپری شده از عمر دولت محترم، به وضوح قابل مشاهده است. این صحیح نیست که اکثر توان و انرژی دولت را صرف مذاکرات بی‌فایده -و در برخی موارد مضر- با چند دولت زورگو و بی‌منطق کنیم و برای کسب رضایت آنها حتی اوبامای ظالم را هم «مودب» بنامیم و دربرابر بی‌ادبی‌های «دیوید کامرون» پاسخ مناسب ندهیم! نگاهی اجمالی به کارنامه‌ی دولت یازدهم در سیاست خارجی، نشان می‌دهد که کارهایی مثل گفتگوی تلفنی نابجا با اوباما و دیدارهای مکرر دوجانبه با وزیر خارجه‌ی آمریکا نه تنها نفعی برای ما نداشت و تحریم‌ها را کم نکرد بلکه ضرر بسیار بزرگی هم دارد و آن‌هم عبارت است از «نامصمم» و «مذبذب» نشان دادن ملت ایران در ادعاهای استکبارستیزی خود! و این همان آرزویی است که آمریکایی‌ها همیشه به دنبالش بوده و هستند تا ایران را از حالت «الگوبودن» برای سایر کشورها خارج کنند.
تعامل صمیمانه و اظهار دوستی با دشمنان دین خدا اگر نفعی داشت حتما قرآن کریم به آن سفارش می‌کرد اما می‌بینیم که قرآن کریم راه مقابله با دشمنان دین خدا را «شدت»و «غلظت» می‌داند.[6] تذکرات مکرر رهبر انقلاب درخصوص بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا و اظهار عدم خوش‌بینی نسبت به آن، در واقع برگفته از همین اصل قرآنی است که اصلی است ثابت و جامع.[7]

اظهار نگرانی صریح و علنی درباره‌ی «فرهنگ»، یکی از مصادیق مهم «قول سدیدِ» رهبر انقلاب است که متاسفانه هنوز برطرف نشده است.[8] تلاش برای حذف ممیزی کتاب، بازکردن راه برای تک‌خوانی زنان، میدان دادن به عوامل هتاک و ناموجه در عرصه‌ی فرهنگ و موارد متعدد دیگر از نکاتی هستند که حقیقتاً موجب نگرانی می‌شوند. اگر خدای ناکرده اینگونه عملکردها سبب ایجاد رخنه‌های فرهنگی شود آن‌وقت خیلی دشوار و گاهی هم غیرممکن است که بتوان درصدد جبران آن برآمد. نقش مخرب برنامه‌های ماهواره در تضعیف جایگاه خانواده و رواج بی‌اخلاقی در جامعه بر هیچ اندیشمند و عاقلی پوشیده نیست و دقیقاً به‌خاطر همین خطر عظیم است که باید تا جایی که امکان دارد مردم شریف ایران را از گزند آن حفظ نمود.
در این خصوص مروری به بیانات رهبر معظم انقلاب داشته باشیم: «امروز سلطه‌گران در همه جای دنیا –هر جایی به تناسب– در فکر سلطه فرهنگی‌اند؛ یک نمونه اش هم همین ماهواره است... این منطق درست نیست که ما بگوییم چون تا پنج سال دیگر فن‌آوری ماهواره پیشرفت خواهد کرد و بدون بشقاب هم مردم ممکن است تصاویر ماهواره را بگیرند، پس از حالا جلویش را باز کنیم! این منطق، منطق صحیحی نیست... مثل این است که دشمن تا مرزهای ما پیش آمده، آن وقت بگوییم، ما که نمی توانیم بیشتر از دو ساعت مقاومت کنیم، پس برویم! نه آقا! این دو ساعت را مقاومت کنید، شاید پیروز شدید. این چه حرفی است؟! قانون ممنوعیت ماهواره – که مجلس شورای اسلامی، چند سال قبل از این، آن را تصویب کرد – یک قانون کاملاً درست و بجا بود. حدّاقلش این است شما توانسته اید چند سال این نفوذ را به عقب بیندازید و ان شاءالله باز هم خواهید توانست.»[9]
دربرابر چنین قول سدید و منطق محکمی، نباید به استدلال‌های ضعیف و غیرمنطقی متوسل شد و راه را برای آزادکردن ماهواره باز نمود.[10]

ذکر مصادیقِ «قول سدید» رهبر معظم انقلاب، تا همین‌جا کافی است اما آن‌چه که لازم است خدمت مسئولان محترم، عرض شود این است که «قول سدید» دانستن بیانات رهبری، قطعاً و حتماً تشخیصی درست و باعث رستگاری و موفقیت است اما مهم‌تر و بالاتر این است که در عمل، پایبند به آنها باشیم و اگر هم فرضاً کاری برای تحقق آنها نمی‌کنیم لااقل برخلاف سخنان صریح و سدید رهبری، موضعی نگیریم و حرفی نزنیم.

---------------------------------------------------------------------

پاورقی:

1- امروز کلام رهبرمعظم انقلاب قولی سدید است

2- دیدار با هیأت دولت/ شهریور 1393

3- انتشار فیلمی از تحریک‌های انصاری در فتنه ۸۸

4- حضور و دستگیری میلی‌منفرد در فتنه سال ۷۸ و فتنه ۸۸

5- حضور معاون رییس‌جمهور در محفل فتنه‌گران

6- اینجا صمیمیت، افتخار نیست؛ غلیظ باشید

7- به‌عنوان نمونه به یک مورد از بیانات رهبر انقلاب اشاره می‌شود: «عده‌ای اینجور وانمود می‌کردند که اگر با آمریکایی‌ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود، البته ما می‌دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.» (22 مرداد 1393)

8- «من هم از مسائل فرهنگی نگرانم و در این نگرانیِ نمایندگان محترم خبرگان سهیم هستم ... دولت محترم باید به این موضوع توجه کند و مسئولان فرهنگی نیز باید توجه داشته باشند که چه می کنند، زیرا در مسائل فرهنگی نمی‌توان بی ملاحظگی کرد.» (15 اسفند 1392 در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان)

9- 28 اردیبهشت 1378

10- اعتماد به جوانان؛ از کابینه تا ماهواره

 

انتهای پیام

کد مطلب: 18986