کشک سنتی سیستان
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۳
Share/Save/Bookmark
 
کشک سنتی سیستان
به گزارش همه با هم :
طرز تهیه غذا:

سلام دوستان میخوام یه غذای ساده و خوشمزه استان سیستان و بلوچستان را بهتون معرفی کنم که خیلی سریع و راحت حاضر میشود و کلا تمام افراد از دانشجو گرفته تا مجرد و خانه دار میتوانند با حداقل امکانات درستش کنند امیدوارم خوشتون بیاد.

ابتدا چند قاشق غذاخوری روغن (روغن حیوانی بهتره) را میریزیم در تابه تا گرم شود سپس 3یا4 قاشق غذاخوری کشک زرد را در تابه میریزیم کمی که سرخ شد قبل از این که بسوزه یک لیوان آب را بهش اضافه میکنیم آرام همش میزنیم همین که شروع به کف کردن کرد حرارت را کم میکنیم چند دقیقه ای که هم زدیم و حسابی جا افتاد (غلیظ شد) دیگرآماده است و میتوانید با نان آن را میل کنید .

خوش باشید.



مواد لازم برای 1 نفر:
به میزان لازم - کشک زرد
به میزان لازم - آب
به میزان لازم - روغن
این مقدار غذا برای چند نفر است:
نکات مهم

1.کشک قهوه ای کمرنگ که شد باید آب بهش اضافه شود.

2.موقع ریختن آب به درون تابه مواظب باشید نسوزید.
کد مطلب: 18264