تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۱
Share/Save/Bookmark
 
دسری راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی.

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی

شیر یک و نیم پ

نشاسته ذرت 2 ق غ

شکر یک سوم پیمانه

وانیل کمی

پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ

کره 3 ق غ

تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
پودینگ را ظرف مناسب ریخته چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید


مواد لازم برای کرم کاسترد

شیر یک پ

شکر یک سوم پ

پودر کاسترد 2 ق غ

کره یک ق غ

تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید


مواد لازم برای لایه سفید

بستنی وانیلی نصف پ

آب جوش نصف پ

پودر ژله آلوورا 2 ق غ

پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود


برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید
کد مطلب: 19272