تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۱
دسری راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی.
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
شیر یک و نیم پ
نشاسته ذرت 2 ق غ
شکر یک سوم پیمانه
وانیل کمی
پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ
کره 3 ق غ
تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
پودینگ را ظرف مناسب ریخته چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید
مواد لازم برای کرم کاسترد
شیر یک پ
شکر یک سوم پ
پودر کاسترد 2 ق غ
کره یک ق غ
تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید
مواد لازم برای لایه سفید
بستنی وانیلی نصف پ
آب جوش نصف پ
پودر ژله آلوورا 2 ق غ
پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود
برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید