طرز تهیه چلبک نان سنتی سیستان
8 خرداد 1393 ساعت 11:08
طرز تهیه چلبک نان سنتی سیستان و بلوچستان مواد اولیه : آب ولرم نیم لیتر روغن و آرد به میزان لازم شکر نصف پیمانه نمک نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه این دستور را از یکی از دوستانم که اهل چهابهار است گرفتهام، ایشان اطلاعات زیادی در مورد غذاهای سنتی استانش دارد. او میگوید این نان را باید از دست مادربزرگهای شهرم بگیری و بخوری. آب و خمیر مایه را مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدهیم، سپس نمک و ماست را افزوده، آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیر به دست آید. خمیر را در ظرف گذاشته و یک حوله مرطوب روی آن میاندازیم و صبر میکنیم تا خمیر عمل آید. چانههای کوچکی از خمیر برداشته و در کف دست باز میکنیم. قرصهای کوچک نان را در روغن فراوان سرخ کرده و خنک میکنیم. این نان را معمولا در شکر زده و میل میکنند و پای ثابت صبحانههای سیستان و بلوچستان است.
کد مطلب: 17180
آدرس مطلب: https://www.baham91.ir/vdcgzq9q.ak9u74prra.html